Fleeeeeeeeeeeeeshlight

Ojojoj nu var det längesen jag skrev här, mest för att jag har glömt bort. Förra gången jag skrev så skrev jag ju lite om mitt nya intresse, penisförstoring! Och tro på fan, det fungerar. Lat som man är har jag ju inte orkat använda min extender så mycket som jag tänkt, men en del iaf. Har även använt lite pumpar och dylikt. En sak kan jag säga, DET FUNGERAR. Egentligen har snabeln inte blivit så mycket längre, men ganska mycket tjockare, liksom kraftigare och det känns verkligen bra.

Tyvärr har jag ingen tjej/kk att leka med regelbundet, men de gånger jag har kommit till har det uppskattats. En tjej jag låg med för längesen och sedan nu igen några månader sen kunde inte tro att det var sant, hon frågade till och med om min snopp hade växt 😛 bara skrattade lite, kan ju inte prata om sånt med en brud.

Iaf så leder det mig lite in på en annan sak, att bara använda handen när man runkar är jävligt tråkigt och tänkte att jag är nog inte den enda som tycker det. Googlade lite och hittade denna sida om lösvagina, närmare bestämt en speciell typ av lösvagina som kallas fleshlight. Blev helt övertygad och beställde hem en, kostade inte så mycket ändå. Inget dåligt beslut för shiiiit vad skönt det är. Det enda problemet är väl att man kanske blir lite lat med att träffa nya tjejer, känns ju inte lika viktigt när man vet att man har en sån liggandes när lusten kommer.

Så grabbar som läser här, in å köp en.